Hirdetés

Mióta a Huaweit sújtják a szankciók, azóta a Vanced remek alternatíva volt a YouTube-ot használni kívánóknak, ugyanis mindamellett, hogy szinte ugyanúgy nézett ki és működött mint a YouTube app, a Prémium funkciókhoz is hozzáférést biztosított, teljesen ingyen. Ebből fakadóan persze nem csak a Huawei felhasználóknak volt előnyös a Vanced, hanem mindenki másnak is, aki ingyen szerette volna a YouTube Premium funkciókat.

Valahol számítani is lehetett arra, hogy ez nem fog örökké menni, a fejlesztők olyan levelet kaptak a Google-től, amiután kénytelenek voltak bejelenteni a leállást. Hogy elkerüljék a jogi következményeket, a weboldalukról törölték is a letöltőlinket. Akik eddig is használták, azok ezután is tudják, de frissítések már nem érkeznek rá.

Hirdetés
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.