Még mindig nem tudni túl sokat a OnePlus Concept One névre hallgató készülékéről, de a CES 2020-as debutálásig is csöpögtetik az infócsapot.

A vállalat hivatalos Twitter oldalán tett ki egy rövid videót, ami túl sokat nem árul el, viszont két érdekességet kiemeltek, az egyik az „invisible camera” a másik pedig a „color-shifting glass” technológia. Előbbi az igazán izgalmas, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kameralencsék elé egy sötétíthető panel kerül, így ha nem akarod, nem látszik, hogy hol vannak helyileg a kamerák, ami mondjuk előnyös a mostanság pókként kinéző mobilokat nézve.

A OnePlus egy koncepció rajzot is megosztott a Wired kollégáival. A rajzon varrásnyom látszik, szóval elképzelhető hogy vagy a kitüremkedés vagy a hátlap többi része bőrből lesz.

Ahogy a név sugallja, ilyen formában ez a telefon nem valószínű, hogy elérhető lesz, de ezeket a technológiákat viszont láthatjuk majd a OnePlus 8 szériában.

A Concept One-ról a las vegasi CES kiállításon többet fogunk megtudni, amin mi is részt veszünk, szóval amint lehet, jövünk az új infókkal.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.