A Lametric jóvoltából kipróbálhattuk a Kickstarteren nagyon jól teljesített okos asztali órát, a Lametric Time-ot.

Ez gyakorlatilag egy műanyag doboz, aminek elején egy 45 x 8 ledből álló kijelző található, van rajta egy microUSB port (áramforrás miatt) és egy jack csatlakozó (ha kivezetnénk a hangját külső hangszóróra), a tetején három gomb a navigálásra, az oldalán egy-egy 2W-os hangszóró, valamint egy hangerőszabályzó és egy bekapcsológomb.

https://www.youtube.com/watch?v=GTxhlznsZNc

Az eszköz maga végtelenül egyszerűen tűnik, matt felületével jól mutat bármilyen asztalon. A szoftveres háttér az, ami igazán meglepő, ugyanis rengeteg appot tehetünk ki az eszköz kijelzőjére, legyen az akár egy egyedi üzenet egyedi logóval, az idő, a dátum, az időjárás, a rádió vagy éppen közösségi csatornáink követőeinek száma.

Én utóbbiakért használtam leginkább a videóim hátterébe, de minden reggel ezen hallgattam a rádiót is. Ha kiváncsi vagy, hogy mi mindenre képes ez a kb. 60-80.000 Ft-ba kerülő kiegészítő, akkor a részleteket megtalálod a fenti videóban.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.