Bár a pletykák arra utaltak, hogy a Samsung a Galaxy Note10 okostelefonjának Unpacked eseményén fogja augusztus 7-én lerántani leplet a Galaxy Tab S6 nevet viselő táblagépéről és a Galaxy Watch Active 2 okosórájáról. Most azonban megosztott a cég egy videót, melyben leleplezték a két eszköz bemutatójának dátumát.

A Tab S6, melyről egyébként rengeteg minden kiszivárgott, ma délután fog egy interneten közvetített eseményen bemutatkozni. A Watch Active 2 pedig két nappal a Note10 bemutatója előtt, augusztus 5-én kerül majd nyilvánosság elé.

A Samsung egy rövid videót osztott meg a dátumokkal, a videóban pedig a két eszközről is láthatunk ezt-azt. A videó bizonyítja például, hogy a Tab S6-hoz tartozó S Pen toll mágneses módszert fog használni a csatlakozásra és a töltésre. Illetve a táblagéphez a Samsung egy, a Microsoft Surface gépekéhez hasonló érintőpaddal is ellátott billentyűzetet is tervezett.

A pletykák szerint a Galaxy Tab S6 egy 10,5 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kap. A Snapdragon 855-ös rendszerchipje fogja hajtani, két kamerát kap a hátoldalra és 6840 milliamperórás akkumulátorral szerelik fel.

A Galaxy Watch Active 2 nagyon hasonlít majd az előző évi órához, kerek házat és kijelzőt kap. Sajnos a Samsung órákon régen alapnak számító, navigáláshoz használható forgatható lünetta ebben a kiadásban sem lesz már meg.

40 és 44 milliméteres kiadásai lesznek az eddigi információk szerint a Galaxy Watch Active 2-nek. 768MB RAM és 4GB tárhely lesz az órában, mely támogatni fogja a Bluetooth 5.0-át is. Az órán a Tizen OS a Samsung saját fejlesztésű Exynos 9110 chipjét használja majd számítási feladataihoz.

Ha érdekel titeket, ezen a linken tudjátok majd nézni a bemutatót.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.