A Samsung csendben leleplezte legújabb belépőszintű telefonját, a Galaxy J7 Prime 2-t, amely a vállalat indiai weboldalán jelent meg. A telefon egy frissített verziója a Galaxy J7 Prime-nak, kisebb változtatásokat kapott, úgy mint a fejlesztett előlapi kamera.

A Samsung Galaxy J7 Prime 2 valószínűleg ugyanazzal az Exynos 7870 lapkával lett ellátva, mint amivel a J7 Prime is rendelkezik, mert a processzor órajelének sebessége 1,6 GHz. Az Android Nougattal futó telefon fő ütőkártyája az újratervezett, f/1.9-es rekeszértékű 13 megapixeles szelfikamera, amelyet AR (kiterjesztett valóság) technológiával is eláttak, így most már élő AR matricákkal és szűrőkkel is szórakozhatnak a felhasználók. Ami a memóriát illeti, 3 GB RAM segíti a készüléket 32 GB belső tárhely társaságában, amely egészen 256 GB-ig bővíthető.

Méretben a telefon nem változott elődjéhez képest, 151,7 x 75 x 8 milliméterrel bír, a súlya pedig 170 g. Az akkumulátor kapacitása is maradt ugyanaz: 3,300 mAh felel a megfelelő töltöttségért, amit microUSB porton keresztül tölthetünk. Fekete és pezsgőarany színekben lesz kapható, ami pedig az árat illeti, 175 eurós árcédulát kapott, vagyis körülbelül 52.000 forintba kerül. A Galaxy J7 Prime 2 tehát egyelőre csak Indiában elérhető, nem tudni, hogy más országokban, illetve Magyarországon mikor lesz kapható.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: