Hirdetés

Az Alcatel szintén készül új készülékeivel a 2017-es MWC-re, február 26-án tart sajtóeseményt, ahol le is rántják róluk a leplet.

Feltűnhet, hogy többesszámban írom…igen, több mobilt is bemutat az Alcatel, egészen pontosan 5-öt! Sok információnk nincs róluk, azt viszont tudjuk, hogy nem az Idol 5 fog bemutatkozni.

Információink szerint (megbízható forrásból tudjuk) az Alcatel új mobiljai közül az egyik moduláris lesz. Hogy mennyire lesz ez sikeres, azt egyelőre nem tudjuk. A modularitás itt azt fogja jelenteni, hogy cserélhető hátlapok lesznek a mobilhoz, mely hátlapok különböző funkciókkal fognak bírni.

Birtokunkba került két kép is a szóban forgó készülékről:

A képen az látható, hogy a mobil kéttónusú LED villanóti, valamint 13 MP-es szenzort fog kapni, e mellett egy 8 magos MediaTeK chipsetet fog kapni, azt viszont nem tudjuk, hogy pontosan melyik modellt. Ami érdekes, az a hátlap szinezése. Információink szerint a hátlap a JBL Pulse-széria módjára változtatja a színét, akár zenére, akár értesítésnek megfelelően.

Ezen a képen ugyanaz a hátlap látható, ebből mutatkozik meg, hogy a hátlap vélhetően LED háttérvilágítást kap, ami nem fog sokat fogyasztani. Többet sajnos nem tudunk a készülékről, vélhetően nem lesz így sem drága, 100.000 Ft alatt várható.

Ezen felül 4 másik mobil várható a 2017-es MWC-n az Alcatel-től, kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szia egy Alcatel onetuch Move rá lehet e szijat kapni esteleg tudnál egy linket adni köszi előre is a válaszodat

Comments are closed.