Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Realme 11 Pro+, a mobilt egy engedélyeztetés során örökíthették meg, illetve újabb teaser képek érkeztek.

Evan Blass osztotta meg a képeket, melyeken a hamarosan bemutatkozó Realme 11 Pro+ elő és hátlapja látható.A képek megerősítik, hogy a kijelző lekerekített lesz két oldalt, a szelfikamera a kör alakú kivágásban foglalhat helyet, a hátlapi kamerák pedig egy oreo-formájú, arany színű gyűrűvel szegélyezett szigeten helyezkedhetnek el.

Közben újabb teaser képek jelentek meg, ezúttal a Twitteren. A Realme 11 szériát holnap mutathatják be. A Realme 11 Pro+ 200 megapixeles optikai képstabilizálással is rendelkező főkamerával érkezik, ami várhatóan a Samsung ISOCELL HP3-as szenzorja lesz.

Hivatalos képeken a Realme 11 Pro+

A Realme alelnöke elmondta: a készülék megjelenését Matteo Menotto-val közösen tervezték, aki jelenleg a Bvlgari textiltervezési részlegének vezetője, régebben tervezőként dolgozott a Guccinál. A megjelenést egy romantikus városban felkelő nap ihlette, a hátlap puha bőr, kézzel készített, szőtt anyag, ami prémium élményt nyújt.

 
Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMTwitter
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.