Pár hete írtunk arról, hogy a Sony várhatóan elhagyja az “ikonikus” káváit. A gyártó az elmúlt években ragaszkodott az OmniBalance dizájn használatához, amely nagyjából teljesen sík elő- és hátlappal, valamint szélsőségesen minimalista, szögleges formákkal jellemezhető.

A napokban kiszivárgott egy fotó vélhetően az Xperia XZ2 vagy az Xperia XZ1 Premium előlapjáról. A kép jól mutatja a keret nélküli előlapot, ahol mindössze a kamerát, a hangszórót és a közelségérzékelőt találhatjuk.

A fotón jól látható, hogy a telefon jobb oldalán egy bakapcsológomb, egy hangerőszabályzó és egy dedikált kamera gomb foglal helyet, előbbi adhat helyet az ujjlenyomat-olvasónak. A vállalat tehát 2018-ban kiadhatja az első teljes kijelzős Xperia telefonját. Persze ez még nem biztos, hiszen ezek csak pletykák, viszont itt az ideje, hogy a vállalat felzárkózzon a többi okostelefon-gyártóhoz.

Ti örülnétek egy ilyen Sony Xperia telefonnak?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem hiszem hogy ez igazi. Mások épp a szenzorok eltüntetése miatt csinálják feketére az előlapot, itt meg pont csak felül van szín, lent meg fekete.

  2. Sajnálni fogom ha a Sony is beáll ebbe a káva nélküli marhaságba. Egyetlen előnye ha a telefont a kezedbe fogod a kezeddel random megnyomod a képernyőt.

Comments are closed.