2017 márciusában megjelent a TAG Heuer első, moduláris okosórája, amely a Connected Modular 45 nevet kapta. Ez egy 45 mm-es átmérőjű óra, így inkább csak a férfiák számára, illtve a nagyobb csuklóval rendelkező nők számára volt kényelmes. A vállalat úgy döntött, hogy kiad egy kisebb okosórát is, azonban nem csak a méret kapott frissítést. Az új Connected Modular 41 számos fejlesztésen esett át az előző modellhez képest.

Ahogy az előzőhöz hasonlóan, a név itt is mutatja a számlap méretét. A TAG Heuer az Intellel és a Google-lel működött együtt. A Connected Modular 41 egy világosabb képernyőt kapott, amelynek 390 x 390 pixel a felbontása. Ami a memóriát illeti, 1 GB RAM-mal rendelkezik, amelyhez 8 GB tárhelylehetőség társul. Az Apple Watch-hoz hasonlóan a TAG Heuer új 41 mm-es modelljéhez kilenc különböző óraszíjat választhatunk, így könnyen öltözhetünk az aktuális ruhánkhoz is.

Ahogy elődje, úgy ez az okosóra is 50 méterig vízálló, valamint GPS-szel és NFC-vel is rendelkezik. Az okosóra Android 4.4-től és iOS 9-től felfelé kompatibilis a mobilokhoz. A Connected Modular 45 sem a kedvező áráról volt híres, utódja sem arról lesz, hiszen egy 1200 dolláros árcédulát kapott, azaz körülbelül 295.000 forintra tehető. Arról még nincs információnk, hogy Európába pontosan mikor érkezik meg.

Hirdetés
FORRÁSEngadget
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: