A tegnapi nap folyamán jelent meg hivatalosan a Vivo újabb okostelefonja, a Vivo X20 Plus UD. A telefon különlegessége az, hogy az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá lett beépítve. A Synaptics Clear ID technológiáról mi is készítettünk korábban egy videót a CES-en:

Na de térjünk vissza magára a telefonra. A Vivo X20 Plus UD, ahogyan már korábbi cikkünkben is említettük, nem sokban különbözik az X20 Plustól, azonban egy-két dologban mégis. A telefon 6,43 hüvelykes, 18:9-es képarányú AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely Full HD+ felbontást (2160 x 1080 pixel) kínál, továbbá 4 GB RAM, valamint 128 GB tárhely lapul a burkolat alatt.

A hátlapon 12 megapixeles dupla kamerát találhatunk f/1.8-as rekeszértékkel, míg az előlapon 5 megapixeles szenzor hever. A telefon tápellátását egy 3,905 mAh-s akkumulátor segíti, amit USB-C porton keresztül tölthetünk.  A 4G VoLTE és Bluetooth 5.0 támogatást élvező Vivo X20 Plus UD hivatalosan február 1-jén 10 órától kerül forgalomba 456 eurós áron (~137.000 forint). Színválasztékot nem kínált a Vivo, csak feketében lesz kapható arany kerettel.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: