Lassan “itt az ideje”, hogy minél több pletyka jelenjen meg a Samsung Galaxy Note9-ről, hiszen egyes források szerint szeptemberben debütál a telefon.

Legutóbb Ming-Chi Kuo tette közzé azt, hogy a Note9 nem kap kijelző alá integrált ujjlenyomat-olvasót, de a legfrissebb szóbeszédek szerint mégis, ugyanis a Korea Herald szerint a tech óriás valószínűleg alkalmazni fogja a kijelző alatti ujjlenyomat-szenzor technológiát, ami egyébként már a Vivo X21-ben elérhető.

A pletykák szerint a Samsung Display három vagy négy kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó megoldást készített a Samsung Electronics számára, és esélyes, hogy a dél-koreai gyártó alkalmazni fogja valamelyiket a jövendőbeli zászlóshajójában.

Amennyiben a hátlapi ujjlenyomat-olvasó helyett ténylegesen kijelző alá integrált szenzorral bír majd a Note9, akkor vélhetően nagyobb akkumulátort is kaphat. Legalábbis nagyon jó lenne, mert a Note8-ban lévő 3300 mAh-s telep elég karcsúcska üzemidőt tesz lehetővé.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: