Újabb hét, újabb szivárgások a OnePlus új csúcskészülékével kapcsolatban, most a kamerákról derültek ki új részletek. Az eddigi hírek szerint két készülékre számítunk a május 14-i bemutatón, és a most kiderült információk szerint kamerák tekintetében biztosan lesz különbség a két mobil között.

A Pro verzió három hátlapi szenzorral száll harcba: a fő kamera 48 MP felbontású lehet, mellette egy 8 MP-es telefotó kamera f/2.4-es rekeszértékkel, melynek körülbelül 80 mm lehet a gyújtótávolsága, mobilokban periszkópos lencsék nélkül ez számít a legmagasabb értéknek. A harmadik kamera egy 117 fokos látószögű és 16 MP felbontású, f/2.2-es rekeszértékű egység lehet.

A sima OnePlus 7 hátul két kamerát kaphat, 48+24 MP felbontással, a meg nem erősített hírek szerint egy nagylátószögű és egy ultra nagylátószögű kamerára számíthatunk. Képalkotásban is évről-évre fejlődik a vállalat, remélhetőleg az éjszakai módjukon is fejlesztettek az elmúlt hónapokban. A Pro verziónál 5G támogatásra is számítunk, viszont a magasabb képfrissítéssel rendelkező képernyőt úgy tűnik mindkét modell megkaphatja, valószínűleg felbontásban lesznek különbségek. Ha az eddig kiszivárgott információknak hihetünk, rendkívül izgalmas készülékkel készül a OnePlus.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!