Hirdetés

Az LG két új 21:9-es UltraWide™ monitort mutatott be az idei berlini IFA-n. Az egyik a világ legnagyobb 21:9-es UltraWide™ monitor, a másik pedig az első 144 Hz-es IPS UltraWide™ gamer monitor.

Élénk, dinamikus színek, könnyű kezelhetőség és nagy betekintési szög jellemzi a monitorokat.
A világ legnagyobb képátlójú 21:9 arányú UltraWide™ monitor kiváló az olyan feladatokra, amelyeknél az apró részleteken van a hangsúly. A monitor In-Plain-Switch megoldással fejlesztett, valamint QHD+ (3840 x 1600) felbontással és az RGB skála 99 százalékát lefedő színtartományával rendelkezik. A monitor kristálytiszta képet ad használata során.

38 hüvelykes UltraWide™ monitor

38UC99-1Modellszáma 38UC99. Ez az első olyan UltraWide™ monitor, amelyen USB Type-C port helyezkedik el, egyetlen kóddal pedig fel tudjuk egyidejűleg tölteni okostelefonunkat vagy laptopunkat. A készülék USB 3.0 Quick Charge funkcióval is rendelkezik. Színbeállításokért az Onscreen Control és My Display Preset megoldások felelősek.

Két 10 wattos beépített Bluetooth-képes hangszóró helyezkedik el a 38 hüvelykes monitorban, amely tökéletes zenei élményt biztosít, 85 Hz-es tartományban pedig igazi telt basszust ad a felhasználóknak. A monitoron futó számítógépes játékok képei élesebbek az egy milliszekundumos válaszidejű Motion Blur Reduction technológiának köszönhetően.

144 Hz-es IPS UltraWide™ gamer monitor

34UC79G
Modellszáma 34UC79G. Ebben a monitorban szintén megtalálhatjuk az egy milliszekundumos válaszidejű Motion Blur Reduction technológiát. Az IPS panelek pontos, torzításmentes, élethű színeket adnak bármilyen szögből. A fekete színstabilizátor és a Dynamic Action Sync megoldás a legmagasabb élményt nyújtja a gamerek számára. A stabilizátor a legmélyebb fekete tónusokról is tökéletesen látható, tiszta képet nyújt. A Dynamic Action Sync technológiának köszönhetően pedig nem késnek a képek a legmozgalmasabb játékban sem. Az AMD FreeSync™ teszi teljessé a szakadásmentes játékélményt.

„Az okostelefonoknak és tableteknek köszönhetően a fogyasztók többsége ma már sem munka, sem játék közben nincs helyhez kötve, ezért különösen fontos, hogy ha mégis képernyő elé ül, az eszköz való di kényelmet és különleges élményt nyújtson számára” — mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. „Azért vagyunk vezető márka a 21:9-es monitorok piacán, mert mi voltunk az elsők, akik felismerték, hogy mind a munkavégzési szokások mind a számítógépes játékok rajongóinak elvárásai megváltoztak. Mi mindig ezekhez a változásokhoz alkalmazkodva fejlesztjük új termékeinket.”

A fejlesztők egy célkeresztet is beépítettek a monitorba a még élvezetesebb játékélményért. A célkereszt a pontosabb célzást teszi lehetővé a játékok során. A monitor nem csak FPS, de az RTS és a massive-multiplayer (MMORPG) játékosoknak is felejthetetlen élményt nyújt.
A zsinórvezető lehetővé teszi a szabad kézmozgást, ezáltal a kényelmes játékot, valamint elkerülhetjük a kusza drótokat az asztalról.

A bemutatott monitorok személyesen is megtekinthetők és kipróbálhatók az LG standjánál az IFA 2016 kiállításon, Messe Berlin 18-as Halljában.

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: