Hirdetés

A nagy sikerű gyártó úgy tűnik több készülékkel rukkol elő ebben az évben. Az idei csúcsmodell „mini” változatát dobhatják piacra, azonban hardveresen nem kell kompromisszumot kötni azoknak, akik a kisebb változatot választják.

A GFXBench-nek köszönhetően fény derült minden hardveres specifikációra. A telefon 4.6″-os FullHD felbontású kijelzőt kaphat. A hátlap alá a már ismert Snapdragon 820 processzor kerül, magonként 2.2 GHz-re skálázva. A grafikus feladatokat egy Adreno 530 fogja ellátni. RAM-ból 6GB-ot, belső tárhelyből 64GB-ot kapunk. A hátlapon 16 megapixeles kamerával fotózhatunk majd, míg elöl 8 MP-es modul áll majd rendelkezésünkre.oneplus3mini

Az adatokból kiderül, hogy a készülék „agya” teljesen meg fog egyezni, csak épp a jóval kompaktabb méret miatt lehet szimpatikusabb a vásárlók számára, így szerencsére a teljesítményben a „mini” jelző nem fog visszaköszönni. S talán árban is még kedvezőbben juthatunk majd hozzá.

#Update:

A gyártó vezetője a pletykát a Twitteren egy nemes egyszerűségű „Nem”-mel utasította el. Így úgy tűnik, csak egy jól megkomponált képről van szó és a csak egy készülékre koncentrálnak 2016-ban. Bár nem kizárt, hogy a OnePlus X utódot kap, s akkor a OnePlus 3 mini készülék valóban megdől, de újabb családdal bővülhet a OnePlus család az „X2” személyében.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook