Hirdetés

Később jöhet a Samsung Galaxy Ring, a korábban pletykált 2024 januári megjelenés helyett a harmadik negyedévig, vagy akár 2025 elejéig is csúszhat a bemutatása.

A koreai The Elec szerint a Galaxy Ring tervezése még folyamatban van, jelen állapotában már többféle funkcionalitással rendelkezik, de túl nagy a mérete a piacra dobáshoz.

Később jöhet a Samsung Galaxy Ring - képen az Oura Ring, egy másik okos gyűrű

A Samsung várhatóan csökkenteni próbálja a gyűrű méretét a lehető legtöbb funkció beépítése mellett. Az eszköz valószínűleg több méretben is elérhető lesz, a pletykák szerint 4 méretben jöhet.

A gyártó több vállalattal is együttműködik a gyűrű fejlesztésében, köztük a Doosung Tech-kel és a Korea Seongjeonnal.

A forrás szerint a Samsung 2024 harmadik negyedévében tervezi bemutatni az eszközt a Galaxy Z Fold6-tal és a Galaxy Z Flip6-tal együtt. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a gyártó nem szerzi meg az orvosi eszközökre vonatkozó tanúsítványt, ami hónapokig is eltarthat.

Ha a tanúsítás mellett döntenek, a megjelenés akár 2025 elejéig is elhúzódhat. A The Elec úgy véli, hogy a Galaxy Ring akár kiterjesztett és kevert valóság eszközökkel is együttműködhet.

A kiemelt kép illusztráció, rajta az Oura Ring látható.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.