Januárban jöhet a Samsung okos gyűrűje, a Galaxy Ring.

Eléggé valószínű, hogy idén már nem mutatkozik be a Galaxy Ring, az Ice Universe szerint viszont a Galaxy S24 széria januári bemutatóján a fitnesz kiegészítő is megérkezhet.

Januárban jöhet a Samsung okos gyűrűje - illusztráció

A szivárogtató szerint az esemény fókuszában a gyűrű állhat, ha ez így lesz, az azt jelentheti, hogy a Samsung sokat vár az új terméktől.

A pletykák szerint a Samsung már felkészült a gyártás megkezdésére, de a dolgok lassan haladnak a hatósági procedúrák miatt, amik egy egészségügyi nyomon követő eszközhöz szükségesek. A Ring valószínűleg a Galaxy Watch órák képességeit hozza el, az okos órás funkciók nélkül (kijelzője sem biztos, hogy lesz).

A kisebb méretnek köszönhetően a Ring akár szélesebb közönség érdeklődését is felkeltheti, például azokét, akik jobban szeretik a hagyományos órákat, vagy akik nem akarnak folyamatosan órát viselni, ugyanakkor használnák az alvás, a pulzus és edzéskövetés funkciókat. Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, nem csak erre lesz képes a Ring, akár a Samsung következő nagy dobása lehet a viselhető eszközök kategóriában.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.