Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be szépen csendben a Xiaomi legújabb táblagépe, a Mi Pad 3. A nagyjából két évvel az elődmodell után érkező eszköz meglehetősen jó hardveres konfigurációval hívja fel magára a figyelmet, hiszen előlapján a már jól megszokott 7,9 hüvelykes, 2048 x 1536 pixel felbontású IPS kijelző szolgál, méghozzá 4:3-as képaránnyal.

A tablet lelke egy MediaTek MT8176-os chipset, ami egy egész erős, takarékos, bár kevésbé ismert megoldás. A processzor hatmagos, 2 x 2,1 GHz-es Cortex-A72 és 4 x 1,7 GHz-es Cortex-A53 magokról beszélünk, a grafikus feladatokat a PowerVR GX6250 látja el, rendszermemóriából pedig 4 GB jutott.

A 64 GB-os, microSD-vel nem bővíthető adattárolóra Android 6.x operációs rendszer és MIUI 8 felület került, egyedi funkció, hogy van fekete-fehér mód, ha valaki ebookot szeretne olvasni. Fotózni a 13 megapixeles, f/2.2-es rekeszértékű kamerával lehet.

A 6600 mAh-s akkumulátorral ellátott készülék a Gearbest oldalán már előrendelhető, méghozzá 316 dolláros áron, ehhez erre az oldalra kell ellátogatni.

Ha esetleg maga a tablet nem érdekelne, ITT megtalálod az aktuális húsvéti ajánlatokat.

Hirdetés
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.

1 hozzászólás

Comments are closed.