A Note7 fiaskó után a Samsung megerősítette, hogy dolgozik az új Note-szériás okostelefonon és minden várakozást felül fog múlni. Mivel a Galaxy S8 és S8+ már hivatalosan is kint van, jövögetnek a tesztek is róluk (mi is hamarosan megkapjuk), így már a Note8-ról kezdenek szólni a pletykák.

Meg is jelent egy kép az interneten tele vízjellel, melyen állítólag a Samsung Galaxy Note8 látható. Rajta van egy S Pen, illetve láthatjuk a Bixby képernyőjét, plusz a kijelzőn az érintőceruza kis ikonját, de olyan világot élünk, ahol egy ilyet egy csettintés alatt össze lehet photoshoppolni, és szerintünk ez csak egy Galaxy S8+, amit a képen láthatunk.

[Total_Soft_Poll id=”17″]

Szavazzatok! Ti mit gondoltok? Kamu vagy ez tényleg a Galaxy Note8?

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tuti, hogy még nincs belőle prototípus… Ha valóban az lenne, úgy fotózták volna, hogy látszódjon egyértelműen a ceruzának a helye a készülék alján. Ehez még csak photoshop sem kell, az s8+ mellé raktak egy s pent aztán ennyi…

Comments are closed.