A OnePlus 5T még eléggé friss készüléknek mondható, de a hírek – természetesen – máris az új generációról szólnak. Azon kívül, hogy mit tud majd a készülék, az emberek leginkább két tényezőre kíváncsiak: mikor érkezik és mennyiért?

Nos előbbire már tudunk közelítő értéket mondani, ugyanis a vállalat vezérigazgatója, Pete Lau a CNET-nek nyilatkozva elárulta, hogy a OnePlus 6 várhatóan a második negyedév végéig fog megjelenni.

A OnePlus 5 is a tavalyi év ezen időszakában debütált, így ez nem mondható grandiózus újdonságnak, a vállalat tartja a beosztást. Lau azt is megerősítette, hogy a telefonban Snapdragon 845 lapka lesz, ami igazából szintén nem meglepetés, sőt Lau úgy fogalmazott: “Természetesen, nincs is más lehetőség.”

A pletykák szerint a OnePlus 6-ban kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó lesz – ami valószínűleg a Synaptics megoldása lesz, amit a CES 2018 alkalmával prezentáltak egy Vivo készülékben.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.