A Samsung mindig is próbált a többi okostelefon gyártó közül kitűnni, a különféle innovációival. Ilyen például a Galaxy S6 Edge is, mely a világon elsőként, mindkét oldalán hajlított megjelenítőt kapott. A dél-koreaiak viszont nem ülnek a babérjaikon, és egy kínai forrás szerint jövő januárban leleplezik az első hajlékony kijelzős okostelefonjukat.

A Project Valley kódnéven fejlesztett készülék tesztelése jelenleg kétféle processzorral zajlik. Egy középkategóriás Snapdragon 620-al, és egy csúcskategóriás Snapdragon 820 chipsettel. Továbbá az is tudható hogy az összecsukható készülék 3 GB RAM-mal, microSD bővíthetőséggel, és NEM cserélhető akkumulátorral lesz felszerelve.

Nemrégiben egy Samsung szabadalom is napvilágot látott, amely kapcsolatba hozható a Project Valley fejlesztéssel. A rajzon jól látható, hogy hogyan is képzeli el a dél-koreai gyártó az összecsukható kijelzőjű okostelefont. Feltéve persze, ha valóban ezt a szabadalmat veszi majd alapul a Samsung az új készülék megalkotása során.

foldable-patent

Forrás: SamMobile

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.