A napokban az Acer egy Windows 10 sajtótájékoztató keretein belül mutatta be a Windows 10 operációs rendszerrel működő új termékeit. A Windows 10 összetevői, mint például a Continuum, a Cortana, a Microsoft Edge és az Xbox programokat mutatták be az Acer új eszközein.

“Az Acer elkötelezettsége, hogy a legkiválóbb felhasználói élményt hozza el az innováció, a technológia, valamint a design segítségével” – nyilatkozta Jason Chen, az Acer első embere. “A Windows 10-zel mostantól prezentálni tudjuk azt a különleges élményt, amelyre a termékportfóliónk résztvevői ki vannak hegyezve, mint a notebookok, az asztali gépek, táblagépek vagy okostelefonok”.

acer-aspire-r14-02_nqbu

Az új Acer termékeket Windows 10-re optimizálták

A cég két olyan új eszközt is bemutatott, amin a Windows 10 operációs rendszer fut. Az egyik az Aspire R 14 (R5-431T/471T) notebook, a másik az Aspire Z3-700 hordozható all-in-one PC. Mindkét eszköz dual-digitális microfonnal van felszerelve, illetve az Acer Prified Voice technológiának köszönhetően kiszűri a háttérzajokat, ezáltal biztosítva a legjobb teljesítményt a Cortana számára.

A két új Windows 10 alapú eszköz rendelkezik még Acer TrueHarmony Plus technológiával is a Dolby Audio rendszer segítségével, mely élvezetesebbé teszi a hangokat. Emelett még mindkét eszköz rendelkezik BluelightShield technológiával is, amely négy különféle profillal segíti a szemek védelmét. Ez a technológia kiszűri a kijelző kék fény emisszióját, így látásunk nem romlik.

Jöjjön még egy újdonság az Acertől. A Liquid Jade Primo a cég legújabb okostelefonja, amely a világon az első olyan telefon, amely Continuum Windows 10 alapú rendszerrel működik. Képátlója 5.5 col. A telefon abszolút PC hatású élményt nyújt majd a felhasználók számára.
acer-liquid-jade-primo
Acer Aspire R 14 – tökéletes rugalmasság

Az új notebook hajszálmintázású fémes jellegű tokozása mellett 360 fokos zsanérokat kapott, ezáltal a készülék rendkívül rugalmas. Összesen négy féle módban is használhatjuk, a klasszikus Laptop módban, de ha csak Kijelző módban szeretnék használni, akkor lehetőségünk van a billentyűzetet lehajtani 180 fokban. Ezen kívül még Sátor módban is használhatjuk a notebookot, ez leginkább szórakozáshoz és prezentációkhoz alkalmas. Végül, de nem utolsó sorban pedig a Táblagép funkciót is alkalmazhatjuk sokoldalú felhasználási lehetőségekkel.

acer_aspire_r13_0_0
Az új Windows 10 alapú notebook mindössze 1.9 kliogramm és 18.5 milliméter vékony, valamint Intel Core processzorral rendelkezik. Akár 8 GB DDR3L memóriával, illetve SSD tárhellyel is használhatjuk. Emelette MU-MIMO vezetéknélküli technológiával is rendelkezik, amelynek köszönhetően akár 802.11ac-hez képest háromszor gyorsabb letöltést is produkálhat.

Acer Aspire Z3-700 – az otthoni szórakozás kelléke

A hordozható all-in-one PC beépített akkumulátorral rendelkezik, amellyel a gép akár 5 órás üzemidőt is produlkálhat. Mindösszes 17.3 colos az új hordozható PC, illetve 15.6 milliméter vékony, a súlya pedig csak 2 kilogramm. A Z3-700 Intel Pentium vagy Celeron processzorokkal működik, akár 8 GB DDR3L memóriával is használhatjuk SS vagy HDD háttértárakkal.
Az 1920×1080 full HD kijelzőnek köszönhetően maximális élményben lehet részünk a gép használatakor.

acer-announces-the-all-in-one-portable-aspire-z3-700-equipped-with-a-battery-and-runs-on-windows-10

forrás: Acer Magyarország

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.