A Play Áruház hemzseg a különböző fejlesztőktől származó fájlkezelő programoktól, az ember azt sem tudja, hogy melyiket válassza, de ez leginkább akkor kérdés, amikor nincs alapból fájlkezelő a telefonon.

A Google is dolgozik egy ideje a saját megoldásán, ami a Files Go névre hallgat. Még nem tölthető le az áruházból, azonban maga az APK letölthető és noha még nem a végleges verzió, azért kipróbálható.

A Files Go alapvetően egy teljesen felhasználóbarát felületet kapott, a főoldalon egyből betekintést nyerhetsz, hogy milyen fájlok és mappák vannak a mobilodon. Az app automatikusan kikeresi a duplikált elemeket és ha úgy döntünk, törölhetjük őket, valamint azonosítja a nagyméretű fájlokat is, így ad tippeket, hogy minél több helyünk legyen.

Megjelenési időpontot nem tudunk még, de az app vélhetően ingyenes lesz és ha kipróbálnád, az APK-t minden, legalább Android 5.0-t futtató mobilra fel lehet telepíteni.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.