Hirdetés

Klasszikus Zalman dizájn, határozott vonalak, praktikus belső kialakítás és kimagasló hűtési potenciál jellemzi a Zalman egyik legújabb számítógépházát, a i3 Neo-t. Az itthon is rendkívül sikeres i3-as család legújabb tagja tökéletes választás lehet azok számára, akik hosszú távra terveznek egy modern, jól bővíthető házzal.

A Zalman i3 Neo méreteit tekintve egy kompakt midi-torony, melyet főként normál ATX alaplapokhoz terveztek. Akár 355 mm hosszú grafikus kártya is elhelyezhető benne, a CPU hűtőrendszere pedig akár 160 mm magas is lehet, a jobb légáramlás érdekében ráadásul további ventilátorokkal is bővíthető. Belül akár 8 ventilátor is elfér, a megfelelő légáramlást pedig a fém rácsos előlap biztosítja, mely mögött 3 darab RGB-s ventilátor teszi a dolgát.

Alapértelmezés szerint a ház egy hátsó ventilátort tartalmaz, amely a forró levegőt elvezeti. A konstrukció maximum hét PCIe kártyával és három meghajtóval szerelhető fel, a belső térhez való hozzáférés gyors és egyszerű. Az edzett üveg oldalsó panelt, amely betekintést engedhet az igényes belsőbe, szerszám nélkül, könnyen le lehet szerelni.

A Zalman S3 porvédő szűrőkkel is fel van szerelve, ráadásul a felső rész mágneses. Funkciója nem csak a belső védelme a portól, hanem a levegő keringésének megkönnyítése is. A kialakítás külön helyet tartalmaz a tápegység számára (max. 210 mm), a funkcionális IO panelt pedig a tetején találjuk, amely három USB -portot (1 x 3.0, 2 x 2.0), két audioportot, valamint külön be- és kikapcsolási gombokat tartalmaz.

A Zalman i3 Neo már elérhető Magyarországon, méghozzá 17 500 Ft környékén.

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt