A Facebook már alkalmazza ezt a funkciót, ezt akkor láthatjuk, ha valaki nem az anyanyelvünkön posztol valamit. Ha nem értjük a leírást csak rá kell nyomunk a fordítás gombra és máris lefordítja a nyelvünkre a szöveget viszonylag érthető fordítással.

DSC07575-780x574Az Instagram is ezt tervezi bevezetni alkalmazásába. Az elkövetkezendő hónapokban várható ez a frissítés. A fordítás lehetősége nem csak a posztoknál lehetséges majd, hanem egy-egy profilnál a bio résznél is. Az Instagram mára már egy globális kép- és videómegosztó applikáció, amely valljuk be nagy sikereket arat.
Az utóbbi hónapokban nagy változáson esett át az applikáció, és ahogy látjuk ez folytatódik. A gyakori frissítések növelik a vállalat sikerét. Ez a funkció hasznos lehet majd azoknak, akik például egy-egy világsztárt szeretnének követni, de nem megfelelő hozzá a nyelvtudásuk.

Hirdetés
FORRÁSCult of Mac
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: