Hirdetés

Korábban már írtunk egy új Sony Xperia készülékről, mely vélhetően szeptember 1-jén fog bemutatkozni az IFA keretein belül. Ezt a készüléket Xperia F8331 néven ismerjük jelenleg. (Erről a készülékről láthatjátok fent a kiszivárgott képeket)

Most azonban egy új Sony Xperia készülék FCC tanúsítványt kapott.

Az érkező okostelefont egyelőre a 14784Z modellszám, vagy a Kugo kódnév alapján tudjuk azonosítani. Amit tudunk róla: a készülék vélhetően 2.700 mAh kapacitású akkumulátorral fog érkezni. A legújabb pletykák szerint 5.2 inches kijelzőt fog kapni, a meghajtásról pedig Snapdragon 820 fog gondoskodni, melyet 4 GB RAM memória fog megtámogatni. A készülékben NFC is várható.

FCC tanúsítvány a 14784Z készülékről
FCC tanúsítvány a 14784Z készülékről

Ami az Xperia F8331-et illeti, ezt a készüléket a Sony szeptember 1-jén fogja bemutatni, mely egyáltalán nem hasonlít az Xperia X vagy korábbi Xperia Z modellekre. Az F8331-ben 4K videórögzítési lehetőséget is kaphatunk mindkét oldali kameránál. Továbbá USB Type-C csatlakozót és FullHD felbontású kijelzőt várhatunk a készüléktől.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.