Ismered a gyümölcskaszaboló játékot, a Fruit Ninja-t? A játék nagyon rég fent van a platformok alkalmazás áruházaikban és nemrég el is érték az 1 milliárd letöltést. Úgy néz ki, hogy a játék fejlesztője, a Halfbrick követi a Rovio példáját és mozivászonra viszi a Fruit Ninja-t.

fruit-ninhaAz egész májusban kezdődött, amikor is a Halfbrick elkezdett hollywoodi irodákat keresni a filmesített változathoz. A keresés gyümölcsöző volt (értitek :D), a New Line Cinema vállalta a Fruit Ninja filmesítését. A producer Tripp Vinson lesz, akihez olyan filmek köthetők, mint az Utazás a Föld középpontja felé, illetve a Törésvonal.

Sokat egyelőre nem tudunk, így azt se, hogy ki lesz a rendező, a stáb, illetve azt sem, hogy mikor fog megjelenni a Fruit Ninja a mozik vásznain. A film nevét sem döntötték még el, lehet Fruit Ninja – The Movie, de lehet más is, nem tudni.

Ha még nem próbáltad ki a híres gyümölcskaszabolós játékot, akkor itt az alkalom, próbáld ki androidos vagy iOS-es készülékeden.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.