2017 decemberében megjelent egy olyan szóbeszéd, hogy a Xiaomi hamarosan piacra dobja a Mi Max 3-at 7 hüvelykes kijelzővel és 5,500 mAh-s akkumulátorral. Később már arról is szóltak a hírek, hogy akár dupla kamerával is rendelkezhet. A legfrissebb pletykák szerint Snapdragon 660 vagy 630 lapkakészlet foglal majd helyet a készülékben, valamint megkapja vezeték nélküli töltést is.

Az XDA fejlesztőcsapat talált információt egy firmware-ben, amelyben jól kiolvasható a ‘wireless charging’, azaz a ‘vezeték nélküli töltés’ kifejezés. A káva nélküli kijelzővel rendelkező telefon hátlapi kamerája a Sony IMX363 szenzorát vagy a Samsung S5K217 + S5K5E8 szenzorait kaphatja meg.

Az előlapi kamerában a Samsung S5K4H7 szenzor lapulhat, párosulva egy írisz-szkennerrel, amely jelenleg csak Samsung Galaxy telefonokban van jelen feloldási lehetőségként.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. De, ez a Mi Max 3, viszont ezek a specek picit túlontúl „jók”, kiderül majd a hivatalos bejelentésnél mi maradt meg ebből.

Comments are closed.