Hirdetés

Az Apple 2003 és 2016 között a WWDC-t (Worldwide Developer Conference) a San Francisco-i Moscone Centerben rendezte meg, 2017-ben azonban a San Jose-i McEnery Convention Centerben tartották. Várhatóan a 2018-as WWDC-t is ugyanezen a helyen fogják megrendezni. Évek óta júniusban van ez az esemény, ez idén sem lesz másképp, a legfrissebb szóbeszédek szerint június 4-től 8-ig tart majd.

Mire számíthatunk?

A vállalat várhatóan leleplezi a legújabb mobil operációs rendszerét, az iOS 12-őt, valamint a watchOS, a tvOS és a macOS újabb kiadásait. Hardver téren is számíthatunk újdonságokra, érkezhet új iPad Pro, amely iPhone X dizájnt örökölheti, így akár az iPad X nevet is kaphatja. Továbbá számíthatunk iPhone SE 2-re is, amely a dizájn terén megegyezhet elődjével, bár az iPhone SE 2-ről is láthattunk olyan rendereket, amelyen az iPhone X dizájnt alkalmazták. Az iPhone 7 hardverét örökölheti, valamint támogathatja a vezeték nélküli töltést is.

A 2018-as WWDC tehát június elején lesz, az Apple Keynote-ról pedig mi is részletes beszámolóval jövünk majd.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: