Hirdetés

Meghosszabbítja az ingyenes műholdas SOS szolgáltatást az iPhone 14 tulajoknak az Apple, az almás cég tavaly 2 évnyi ingyenességet ígért, ezt most kiterjesztették 1 évvel a feltételeknek megfelelő felhasználóknak.

Azok a felhasználók, akik az iPhone 14 széria valamely tagját használják és már aktiválták a szolgáltatást 2023. november 15. délig (csendes-óceáni idő szerint), valamint olyan országban élnek, ahol a műholdas SOS elérhető, további 1 évnyi ingyenes műholdas SOS-t kapnak.

Meghosszabbítja az ingyenes műholdas SOS szolgáltatást az iPhone 14 tulajoknak az Apple - illusztráció
iPhone 14

A szolgáltatás jelenleg Ausztráliában, Ausztriában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Új-Zélandon, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban üzemel. A jövőbeli árazás még nem ismert, így nem tudjuk, hogy a próbaidőszak lejárta után mennyit kell majd fizetni a műholdas SOS lehetőségért.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.