A OnePlus bejelentette, hogy elindítják az Android 8.0 Oreo frissítést a OnePlus 3 és OnePlus 3T okostelefonokra. Az új rendszerverzió az OxygenOS 5.0-val karöltve érkezik, és mindkét mobil hamarabb kapja meg a frissítést, mint a OnePlus 5 vagy az 5T.

A rendszerfrissítés OTA módon a készülékedre érkezik és érdemes észben tartani, hogy a frissítés kiadása csak most indult, ami nem jelenti azt, hogy minden OnePlus 3 és 3T tulaj máris megkapja.

OnePlus 3T

A frissítés részét képezi a ‘Parallel Apps’, tehát egy appból kettőt is tarthatsz a készülékeden, ezen felül megtalálható a ‘Picture-in-Picture’ mód, vagyis a lejátszás alatt lévő videót lehet minimalizálni és kitenni a főképernyő bármelyik részére. Sok-sok újdonságot hoz az Android 8.0 és az OxygenOS 5.0, érdemes figyelni a tulajoknak a készüléket, hátha egyszercsak feldobja (ha még nem tette meg).

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSAndroidHeadlines
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
  • sohbar

    Nekem még mindig nem frissített 8.0-ra… 🙁