Az LG még májusban bejelentette három új táblagépét, melyek a G Pad termékcsalád képviselői, amikről nem tudunk túl sok mindent, mostanáig. Ma ugyanis megjelent mindhárom táblagép teljes specifikációja, és azt azonnal láthatjuk, hogy ez a vonal nem a csúcskategória képviselői, így nem is számíthatunk túlzottan magas árra.

Az LG G Pad 7.0: 7″-os 1280 x 800 pixel felbontású kijelzővel érkezik, 1,2 GHz-es quad-core processzorral, 8 GB belső memóriával, ami bővíthető MicroSD kártyával, 3 megapixeles hátlapi kamerával, 4000 mAh kapacitású akkumulátorral, és négy színben fog érkezni – fekete, fehér, narancssárga és kék.

Az LG G Pad 8.0: a különbség közötte és a 7.0 között mindössze a kijelző mérete, a belső memória mérete, a kamera felbontása és az akkumulátor kapacitása. Ez a modell 8″-os kijelzővel rendelkezik, 16 GB belső memóriával ( szintén bővíthető ), 5 megapixeles hátlapi kamerával valamint 4200 mAh-es akkumulátorral.

Az LG G Pad 10.1: a 8.0-tól nem sok mindenben különbözik, mindössze az akkumulátorban és a színekben. A 10.1 8000 mAh-es akksival érkezik, valamint fekete és piros színekben lesz majd elérhető.

(LG G Pad 8.0 vs Apple iPad mini)

QPair 2.0: ez a funkció még nagyobb átmenetet biztosít az Androidot futtató okostelefonok és tabletek között. A legjobban ez a funkció az Apple által nemrég bemutatott Continuityhoz hasonlítható. Ez szintén elérhető lesz majd a táblagépeken. További képességek, amik alapból jönnek a tabletekkel, az az LG egyedi felhasználói felülete Knock Code-val, továbbá a Smart Keyboard-t és a Dual Window-t is tudjuk majd használni.

Az LG G Pad 7.0 Európa régióiban ezen a héten debütál, a másik két tablet, a 8.0 és a 10.1 pedig az elkövetkező hetekben. A többi régióban külön-külön fogják a táblagépeket bemutatni. Még mindig nemtudunk árazást, hogy mennyibe fognak kerülni a gépek, de reméljük, hogy hamarosan megtudunk róla valamit.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.