A háromféle színben, írisz szkennerrel és ívelt kijelzővel érkező Galaxy Note 7-ről egy olyan fotó került nyilvánosságra, amelyen jól látható az USB Type-C port jelenléte. A kép eredetileg egy, a Galaxy Note 7-re gyártott edzett üveg képernyővédő reklámozására készült.

Samsung-Galaxy-Note-7-Black-Tempered-Screen-ProtectorMivel a képen a készüléket nem teljesen szemből fotózták, így könnyen megleshetjük, hogy mi is kerül majd a phablet aljára. Találunk itt egy 3,5 milliméteres Jack csatlakozót, egy USB Type-C portot, egy beszédmikrofont, egy hangszórórácsot és természetesen a Galaxy Note széria jellegzetes kiegészítőjének, az S Pen-nek is itt lesz a helye. Egyébként érdemes egy pillantást vetni a készülék fölé helyezett edzett üveg fóliára, amely jól látható hogy elég sok helyen lyukas, így egyre biztosabb az írisz szkenner jelenléte az eszközben.

Az C típusú USB port miatt pedig valószínű, hogy egy új Gear VR szemüveget is piacra dob majd a Samsung, hiszen a jelenlegi Gear VR-ek microUSB-n keresztül képesek a készülékhez csatlakozni.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...