A berlini IFA kiállítás keretein belül az Alcatel is bemutatta új termékeit. Az új termékcsalád a MOVE nevet kapta, így nem nehéz rájönni mi a fókusza a termékeknek. Négy új termékkel bővült a gyártó portfóliója az aktivitásmérők terén. Mindegyik kiegészítő különböző színekben és dizájnnal érkezik, s reméljük, hogy pénztárcabarátok is lesznek. Előreláthatólag szeptember végétől lesznek elérhetőek.

Moveband 

Egy okoskarperecet kapunk és természetesen alkalmazáson keresztül kaphatjuk meg az információkat napi aktivitásunkról. Ezek kimerülnek a megtett távolságban, sebességben, időben és az elégetett kalóriákban, valamint az alvásunkat is tudja monitorozni. alcatel_moveband

Movetime Wifi Watch

Új okosórát is kapunk. Fő funkciója, hogy hívást is fogadhatunk vele. Értesítéseket is megtekinthetünk rajta, így pl. emaileket, SMS-eket, emlékeztetőket is elolvashatunk. A Moveband-hez hasonlóan ez is méri a már felsoroltakat, de pulzusunkat is figyelhetjük. Gesztusvezérlést is kapott, így akár ha megérintjük a számlapot, elindíthatjuk a zenét vagy megállíthatjuk és csuklónk fordításával navigálhatunk előre vagy hátra. Vagy épp nyissa meg a kamera alkalmazást és készítsen egy fotót. Reméljük mihamarabb megkapjuk tesztre. Ennek árát is tudjuk, Magyarországon 39.990 Ft-os áron lesz várható.

alcatel-movetime-wifi

Movetrack

Az Alcatel hordozható GPS nyomkövetője. Valósidejű nyomkövetést tesz lehetővé négy napos üzemidővel. Elég kicsi és könnyű is (33 g), kulcstartóként is funkcionálhat. A Virtual Fence nevű appon keresztül tekinthetjük meg merre található az eszköz és értesítéssel jelez, ha az előre megadott zónából kilép. Ennek ára várhatóan 14.990 Ft lesz hazánkban.

MOVETRACK-3

Move Track&Talk

Az utolsó kiegészítő kifejezetten gyerekek számára készült. Azonfelül, hogy a szülők láthatják merre is jár gyermekük, 5 előre beállított számot programozhatunk be azonnali hívásra és 10 előre beállított kontaktot is el tud tárolni vész esetére. Ez az óra 29.990 Ft-ért lesz megvásárolható.Combine 1

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Zola
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook