Az iPhone X a bemutatás óta kap hideget, meleget. A legtöbbeket talán az a kis sziget zavarhat, amely az előlap tetején helyezkedik el. Ez a bemetszés többek között a TrueDepth kamerarendszernek ad helyet.

Van megoldás a sziget eltüntetésére

És igen, van opció arra, hogy ne zavarja a szemünket a bemetszés. Persze ez csak vizuális alapon tüntethető el. Több háttérkép is napvilágot látott már, amelyek a kép felső részén feketék, így értelemszerűen a sziget beleolvad a sötétbe és nem látszik. Gyenge megoldásnak tűnhet, viszont akiket tényleg idegesít, azoknak ezek az egyébként színes háttérképek egyszerű, gyors megoldásként szolgálhatnak. 

Az Apple egyébként biztos ad majd a véleményekre, de azt nem tudni, hogy a jövőben integrálni fogja-e a kijelzőbe a szigeten elhelyezkedő rendszereket, vagy továbbra is egy kis bemetszést hagyva alkalmazza a teljes kijelzőt, ami egyébként egyedivé teszi az iPhone X-et.

A háttérképek

 

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Hirdetés
FORRÁSiDownloadBlog
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem borzasztò ronda ez a sziget.Megoldhadta volna màskèppen is az apple.

Comments are closed.