Hirdetés

Így néz ki a OnePlus Pad Go tablet, a gyártó leleplezte a táblagép külsejét.

Hét hónappal a OnePlus első tabletjének, a OnePlus Pad-nek a bemutatkozása után most újabb tablettel készül a vállalat, jön a Pad Go, ami egy olcsóbb eszköz lehet az előzőhöz képest.

Így néz ki a OnePlus Pad Go tablet - képen a tablet

A képen látható dolgokon kívül egyelőre más nem ismert az eszközt illetően, a megjelenés és a méretek a OnePlus Pad-hoz hasonlítanak, lekerekített sarkok és vékony kávák vannak elől. A legnagyobb különbség, hogy a Pad Go esetében a hátlap kétféle színtónusból áll, de valószínűleg javarészt ezúttal is alumíniumból készül.

A OnePlus Pad Go színeiben osztozik a OnePlus Paddel, árnyalatában viszont kicsit világosabb a zöldje és a hátlap megmunkálása is más.

A készülék oldalán ugyanazokat a gombokat kapjuk, bekapcsoló gombot és hangerőszabályzót, illetve úgy tűnik, hogy a négy hangszóró is öröklődött a Padből, a Pad Go viszont rendelkezik valamilyen bővítési lehetőséggel, ami vagy bővíthető tárhelyet, vagy SIM kártya helyet, vagy mindkettőt is jelentheti.

A Go név és az „All Play, All Day” mondat arra utal, hogy az eszköz fókuszában az üzemidő lehet, vélhetően lassabb lapkával és alacsonyabb képfrissítéssel, de egyebekben a OnePlus Padre hasonlíthat.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.