A Twitter csatornájukra feltöltött videó alapján új FreeBuds generációval készülnek a Huawei-nél az IFA kiállításra. A vezeték nélküli fülhallgatók az új Kirin chipekkel együtt fognak bemutatkozni.

A rövid promó videó és a hozzá írt szöveg alapján sejteni lehet, hogy új generációs FreeBuds fog szeptember 6-án bemutatkozni. Ezekben pedig egy új Kirin chip fog dolgozni a teljesen vezeték nélküli kapcsolat fenntartásáért és a csatlakozásért, illetve a hangért, hasonlóan ahhoz, ahogy az Apple W1 és H1 chipjei dolgoznak az AirPods vagy az új Beats termékekben.

A Huawei a rövid videóhoz írt szövegben azt írja, “teljesen új hangélményre” kell felkészülnünk a bemutatkozó Kirin technológiával. Vélhetően ez minimális késleltetést, gyorsabb párosítást és jobb minőségű hangot jelent.

A videó alapján még az is kiderül, hogy az új FreeBuds kerek hordozóbölcsőt kaphat. 


A Huawei jövő héten pénteken, szeptember 6-án tartja az IFA kiállításon sajtótájékoztatóját. Itt fog várhatóan bemutatkozni az új, mobilokba szánt Kirin chipset, melyet a Mate 30-as széria is használ majd. És most már úgy tűnik, kiegészítőkre is számíthatunk. Természetesen a bejelentést követően készülünk majd részletes bemutatóval is.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.