Hirdetés

A OnePlus februárban tart sajtótájékoztatót, aminek érdekes módon már most tudjuk a dátumát: február 7-e. Ekkor fogják bejelenteni a OnePlus 11-et globálisan, de ahogy lenni szokott, előbb Kínában debütál a mobil, ami január 4-én lesz esedékes.

A készülék kapcsán ami biztos, hogy folytatódik a Hasselblad kooperáció, illetve a renderképeken és a valós képeken is ugyanaz a dizájn jelenik meg, ami a OnePlus oldalán is felismerhető.

A három hátlapi kamera körkörösen helyezkedik el, de a Huawei Mate-ekkel ellentétben a kamerasziget nincs teljesen középen. Ezenfelül van még egy említésre méltó dolog, a OnePlus 10T után itt újra láthatjuk a némító kapcsolót.

Várjuk a január 4-ét, amikor minden részlet kiderül a készülék kapcsán.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.