Hirdetés

Csütörtökön már írtunk arról, hogy felkerült az internetre az első Samsung Galaxy S8-at ábrázoló kép. Bár a sunyiban készített fotó nem lett a legjobb minőségű, azért elég sokat elárult nekünk a dél-koreai óriás következő zászlóshajójáról (egy hazai Samsung dolgozó megerősítette, hogy valódi!).

Ma egy hivatalosnak szánt sajtófotó szivárgott ki a készülékről. Ezen a jó minőségű képen már jobban szemügyre vehető az eszköz, amely egyébként a színbeli különbségeket leszámítva egy az egyben ugyanúgy néz ki, mint a csütörtöki fotón lévő Galaxy S8.

A képen jól látható, hogy a Samsung okostelefonokra jellemző fizikai Home gomb a Galaxy S8 esetében végleg lekerült a mérnökök tervrajzairól. Ezért vélhetően szoftveresen lesz jelen a három alap androidos vezérlőgomb, de az is elképzelhető, hogy a nyomásérzékeny kijelző segítéségvel oldják meg.

A Home gombba integrált ujjlenyomat-olvasó pedig átkerült a készülék hátlapjára, a kamera mellé. Továbbá a szemfüles olvasóink már kiszúrhatták, hogy a bal oldali hangerő szabályzó gombok alatt egy harmadik gomb is helyet kapott. Feltehetően ez a gomb fogja aktiválni a Samsung mesterséges intelligenciáját, Bixby-t. Ha valaki kíváncsi a Galaxy S8 teljes kiszivárgott specifikációjára, kattintson ide.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Daghistani Péter
Több mint 10 éve foglalkozom újságírással tech témakörben. Ha nem írok, akkor hobbi szinten e-sport játékokkal játszok.