Hivatalos reklámfotók szivárogtak ki a hamarosan megjelenő Xiaomi Mi Mix 2S-ről. A képek egyértelműen leleplezik a készülék dizájnját, legalábbis ami az előlapot illeti. Az alsó káva kissé vastagabb, míg az oldalain és fent vékony keret veszi körbe a kijelzőt. A telefon a képek alapján nagyon hasonlít a Mi Mix 2-re.

Xiaomi Mi Mix 2

Korábban már specifikációk is napvilágot láttak a telefonról: Snapdragon 845-ös lapka hajtja majd, 8 GB RAM és 256 GB-os belső tárhely társaságában. A 18:9-es képarányú telefon 12 MP + 12 MP-es dupla hátlapi kamerával bír majd, valamint az is bizonyos, hogy Android Oreót futtat.

A korábbi szivárgások egy érdekes kivágást is mutattak, de a reklámfotókon ez nem látszik. A Xiaomi megerősítette, hogy március 27-én rántja le a leplet a Mi Mix 2S-ről, így már nem kell sokat várnunk a hivatalos infókra, amelyekről természetesen mi is beszámolunk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: