Eddig a nagyérdemű csak az E3-mon bemutatott Assassin’s Creed: Unity-ről hallott, csak erről a játékról jelentek meg videók, trailerek, stb… azonban az Ubisoft a napokban feltöltött egy videót, mely nagy meglepetésünkre nem a Unity-ről szólt, hanem egy egészen új játékról. Ez nem más, mint az Assassin’s Creed: Rogue!

Miért csinálták így? Nos vélhetően azért, mert az Assassin’s Creed: Unity kizárólag PC-n és next-gen konzolokon lesz elérhető, azonban Xbox360-on és PS3-mon nem. Ezzel ellentétben az Assassin’s Creed: Rogue csak Xbox360-ra és PS3-ra készül, így azok, akik ilyen konzollal rendelkezik, ők sem maradnak új asszaszinos kaland nélkül.

No de mit tudunk a játékról? Ugye, ahogy fentebb írtam, megjelent egy trailer. A karakterünk egy…most kapaszkodj meg…TEMPLOMOS, aki a testvériség tagjaira vadászik, a neve Shay Patrick Cormac. Ismét egy hajó fedélzetén találjuk magunkat, igaz, hogy a mostani hajónk kisebb lesz, mint a Csóka az Assassin’s Creed IV: Black Flag-ből. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a játék az Assassin’s Creed III és IV eseményeit fűzi össze és valamilyen kapcsolatban lesz a Unity-vel is. A játék a Hétéves háború alatt játszódik, vagyis 1754 és 1763 között.

Nagyon kíváncsiak vagyunk a játékra, idővel biztos több részletet tudunk majd meg, addig is itt a trailer és ne feledjétek, a játék november 11-én jelenik meg kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra!

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.