Hirdetés

Tavaly a Huawei piacra dobta a MateBookot, mely egyértelműen a Microsoft Surface ellen kívánt vonulni, a versenyhez pedig nemrégiben, az MWC ideje alatt csatlakozott a Samsung is a Galaxy Book bemutatásával.

Két híres szivárogtató is írt Twitteren a MateBook új generációjáról, ami már csekély bizalomra adhat okot, hogy valami készülőben van. Evan Blass és Roland Quandt bejegyzéséből kiderül, hogy három MateBook várható, egy – a tavalyi modell frissített változata – 2-in-1 hibrid eszköz, illetve két laptop MateBook D és MateBook X néven.

Az eszközök kódneve „Pascal”, „Bell” és „Watt”. Az első elvileg a MateBook X, mely Intel Core i5 processzort és 8 GB RAM-ot fog kapni, 15 hüvelykes kijelzővel és Windows 10 rendszerrel érkezik. A MateBook D (Watt) hasonló tulajdonságokkal fog majd bírni, viszont kisebb, 12,5 hüvelykes kijelzőt kap.

Végül, de nem utolsó sorban a MateBook E (Bell), ami egy hibrid eszköz lesz Intel Core M Cherry Trail processzorral és 4 GB RAM-mal.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.