Hirdetés

8,4 hüvelykes kijelzővel szerelve a világ egyik legkisebb hordozható számítógépe a One Mix 3 Yoga laptop, illetve ennek különböző változatai. Ráadásul a gépek közül most több kombináció is akciós a Geekbuying oldalán. Sőt, van olyan verzió is, amihez extra ajándék is jár.

A One Mix 3 Yoga táblagépkén tis használható, hisz az alumínium zsanérokon a kijelző 360 fokban átfordulni. A kijelző egy 8,4 hüvelykes panel 2560 x 1600 pixeles felbontással. A házban az alapmodell estén Intel Core m3 (8100Y) processzor dolgozik, 8GB RAM-mal és 256 GB-os PCIe NVMe SSD-vel. A hardvert azonban fel lehet tuningolni, akár Intel i7-ig és 512 GB-nyi SSD-ig a legerősebb modellre.

A billentyűzet majdnem teljes kiosztás és van beépített világítása is.

Portok terén többet találni rajta, mint az új MacBook Airen. Van MicroHDMI, 3.5-ös jack, USB 3.0 és egy, töltésre is használható USB Type-C. Van ezen kívül vezeték nélküli kapcsolatokhoz 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 4.0 is.

Rendes touchpad nincsen, viszont van egy érintőszenzor, melyhez jobb és bal gomb is társul. A biztonságért a bekapcsológombba épített ujjélenyomat-leolvasó felel.  A gépben az akkumulátor mérete 8600 milliamperórás.

A gép teljes Windows 10-es operációs rendszert futtat.

Négy típusban érhető el a One Mix 3s Yoga

A One Mix 3 Yoga jelenleg a Geekbuying akciójában minden kiszerelésben olcsóbban szerezhető be. Az alap kiszerelés mellé pedig választható olyan csomag is, ahol hordozó tokot, vezeték nélküli fülhallgatót, érintőtollat és egeret adnak hozzá ajándékba. Az akciós termékeket ezen az oldalon találjátok.

A bejegyzés a Geekbuyinggal való közreműködésünk keretein belül született.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.