Hirdetés

A tavalyi szériánál kihagyták, idén viszont globálisan is elérhetővé válhat a Xiaomi 13 Ultra, a gyártó csúcsmobilja.

A Xiaomi 11 Ultra jó fogadtatásnak örvendett 2021-ben, tavaly azonban a Xiaomi 12 Ultra helyett a gyártó a Xiaomi 12S Ultrát hozta el a globális felhasználók számára, valószínűleg a chiphiány miatt.

Ilyen lehet a Xiaomi 13 Ultra

Idén azonban a Xiaomi 13 Ultra helyzete más lehet, a pletykák szerint globálisan is megjelenhet. A forrás állítólag megbízható, és arra is rávilágított, hogy az Oppo Find X6 Pro várhatóan nem jelenik meg globálisan.

A GizChina arról írt, hogy a Xiaomi 13 Ultra április vagy május környékén érkezhet, a főbb újdonságok pedig a kamerarendszerben keresendőek.

Ilyenek lehetnek a Xiaomi 13 Ultra kamerái

Ezúttal egy négy kamerából álló rendszer kerülhet a hátlapra, ezek közül három IMX858 szenzor, egy ultraszéles kamera, egy 3x portré-telefotó egység, egy periszkópos telefotó kamera, illetve maga az 1 hüvelykes szenzorméretű IMX989 főkamera alkothatja a négyest. A hírek szerint a főkamera változtatható rekeszértékkel is rendelkezhet.

A Leica együttműködés megmaradhat, illetve új algoritmusok is érkezhetnek. A teljesítményért a 2. generációs Snapdragon 8-as lapka felelhet, a 67W-os töltést pedig felválthatja a 90W-os.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMés képek: GizChina
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.