Kiderült néhány információ a még be nem mutatott Alcatel zászlósról, az Idol 5-ről. Tavaly az MWC-n bemutatkozott be az Idol 4 és Idol 4S páros, azonban idén nem a barcelonai rendezvényt választották az új flagship bemutatására, hanem vélhetően a szeptemberi IFA-n fog megjelenni.

A Geekbenchnél járt az Alcatel 6060 azonosítójú készülék és ha azt vesszük alapul, hogy az Idol 4 6055k volt, akkor igen nagy valószínűséggel ez az Idol 5.

Specifikációit tekintve nem tekinthető flagshipnek, inkább egy középkategóriás modellnek, viszont ha követik az eddigi formulát, akkor lesz Idol 5S is, amiben már erősebb hardver lesz majd, vélhetően Helio P20 chipsettel, de ez még korán sem biztos.

Az Idol 5 vélhetően a szeptemberi IFA-n jön, nem valószínű, hogy tovább húzzák a leleplezést.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSAndroidHeadlines
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
 • Pingback: Geekbench teszten járt az Alcatel Idol 5 - StartHírek.hu()

 • Sakee

  az a HDR fotó hogyhogy nincs? Nem,mintha zavarna,de egy 80USD kínai telóban is van

  • Az mondjuk valóban érdekes, elég valószínűtlennek tartom, hogy ne lenne benne. Reméljük, hogy a Geekbench “tévedett”

 • István Kemény

  Tudod, az átlag felhasználónak ez bőven elég; de: a kameráról lehetne egy kevéssel több: szenzor, lencse, sw – ezektöl, bizony sok függ. Amúgy, az Idol 2S nagyon jó (volt).
  Istvan