Tavasz-nyár környékén szokta a Samsung bemutatni az alacsonyabb kategóriát képviselő Galaxy J modelleket, mely idén már igen időszerű lenne. Eddig még nem volt hivatalos bemutató, viszont a Galaxy J5 (2017) már megjárta az FCC és a WiFi Alliance oldalát, valamint benchmark teszten is volt.

Utóbbi alapján tudjuk, hogy az SM-J530 modellszámú telefon 4,8 hüvelykes HD kijelzőt, Samsung Exynos 7870 típusú 8 magos processzort, 2 GB RAM-ot és 16 GB belső tárhelyet fog kapni, valamint mindkét oldalon 12 MP-es kamerákat kap.

/LEAKS jóvoltából most két kép látott napvilágot a mobilról, az egyiken a hátlapot, a másikon pedig a kijelző panel nélküli előlapot láthatjuk.

A dél-koreai vállalat eddig még nem közölt infót a J (2017) széria piacra dobásáról, de tekintve, hogy hamarosan véget ér a Galaxy S8 előrendelése, pár hét múlva már aktuális lehet.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁS/LEAKS
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.