A LEAGOO legújabb okostelefonját akár 1,99 dollárért is megveheted, ha te vagy a szerencsés kiválasztott. A promóció november 9 és december 3 között él, ha ebben az időszakban adod meg a kampány oldalán az email címed, akkor lehet, hogy téged választanak ki, és így a 129,99 dolláros retail ár helyett 1,99 dollárért lehet a tiéd a készülék.

A készülékben egy 14 nanométeres, 8 magos Spreadtrum SC9853 típusú processzor dolgozik, ami a MediaTek MT6750 típusú processzorhoz képest összességében 39%-kal erősebb. Ehhez 3 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet társítottak, ami mondhatni alapkövetelmény egy androidos okostelefonnál.

A kijelzője 5,5 hüvelykes FullHD felbontású, a panel pedig IPS LCD, ami a Sharptól származik, tehát a minőségre odafigyeltek. Kamerákat tekintve az előlapon egy 5 megapixeles szenzor került, a hátlapra pedig egy 13 és egy 2 MP-es modul, mindkét kamera f/2.2-es rekeszértékkel rendelkezik. A Spreadtrum chipsetben van egy ún. Depth Map technológia, amivel jobbá tehető a mélységérzékelés, jobban elszeparálható a fókuszban lévő tárgy és a háttér.

Az előlapra került egy ujjlenyomat-olvasó is, ami 0,1 másodperc alatt ismeri fel az ujjunkat és old fel, a felületét pedig kerámiából készítették, hogy a karcok miatt ne kelljen aggódni. A LEAGOO T5c háza fémből készült, az üzemidőről pedig egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

A készülék 129,99 dollárba fog kerülni, ami átszámolva kb. 35.000 Ft, viszont ha jelentkezel a weboldalukon, akkor lehet, hogy megkapod 2 dollárért is.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.