A LEAGOO T5c az első okostelefon, melyben Spreadtrum SC9853i rendszerchip található és ez az első érv a készülék mellett.

Intel X86 Airmont architektúra

Az Intel Airmont architektúrán alapuló Spreadtrum SC9853-as chip egy 8 magos, magonként 1,8 GHz-en működő processzort foglal magába. 14 nanométeres csíkszélességgel készült, ezáltal 25%-kal gyorsabb és 30%-kal hatékonyabb, mint az előző generáció.

Az SC9853 összegzett teljesítményben 39%-kal erősebb, mint a MediaTek MT6750-es lapka.

Spreadtrum Depth Map technológia

A Leagoo T5c hátlapján két kamera található, az Intel Depth Map technológiájával pedig még pontosabb a képfeldolgozás.

A Depth Map a gyakorlatban a fókuszban lévő objektum és a háttér elszeparálását hivatott optimalizálni, hogy még természetesebb bokeh effektet kapjunk. A fő kamera 13 MP-es, a másodlagos pedig 2 MP-es.

Kijelző

A T5c-ben 5,5 hüvelykes FHD IPS kijelző található, amit a SHARP gyártott, tehát a minőséggel nem lesz probléma. A betekintési szög 178 fokos, a megjelenítés kellőképp kontrasztos és szaturált, már amennyire egy IPS LCD-től ez lehetséges.

További hardveres tulajdonságok

Az árához képest korrekt hardverrel bír a telefon. A fent említett SC9853i processzoron kívül egy Mali-T820-as grafikus gyorsíval, 3 GB (Samsung) RAM-mal és 32 GB (Sandisk) belső tárhellyle rendelkezik, ami bővíthető microSD-vel is.

Ujjlenyomat-olvasó

A LEAGOO T5c ujjlenyomat-olvasója 0,1 másodperc alatt old fel, nem szükséges megnyomni, 360 fokban érzékel és külön chipben tárolják az adatokat a nagyobb biztonság érdekében.

A készülék akkumulátora 3050 mAh kapacitású, az előlapi kamera 5 MP-es, a végfelhasználói ár pedig 129,99 dollár (kb. 35.000 Ft).

Szponzorált cikk

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.