A kínai OnePlus még be sem mutatta új csúcskészülékét, de a Gearbest oldalán már listázták, kérhetsz értesítést, amikor megérkezik a mobil.  Ez annyira nem meglepő, hisz ugyanez volt a Xiaomi Mi MIX 2 esetében is, még mindig fent van a telefon a Gearbesten, hivatalos debütálás viszont még nem volt.

A listázásnak köszönhetően (amennyiben hiteles) megtudhatunk minden specifikációs adatot az érkező flagship killerről. Többek között azt is, hogy a OnePlus 5-nél is marad az 5,5 hüvelyk, viszont meglépik a QHD (2560 x 1440 pixel) felbontást. 

2017-es flagshiphez mérten Snapdragon 835 lesz a motorház alatt, amihez 8, azaz NYOLC gigabájt RAM és 64 GB bővíthető tárhely társul. Előlapjára egy 16 MP-es szenzor kerül, viszont a leírás és a kép ellentmond egymásnak. A képen két hátlapi kamerát láthatunk, a leírás viszont 1 db 23 MP-es szenzort említ, ami lehet elírás is, de az is lehet, hogy a Gearbestnél sem tudnak mindent.

Android 7.1 Nougat fog futni rajta, az akkumulátor pedig 4000 mAh kapacitású lesz. Ára is van már a telefonnak, aminek ha hihetünk, akkor 688,08 dollárba fog kerülni, ami megközelítőleg 196.000 Ft. A OnePlus eddig olcsón kínált prémium csúcskategóriát, most pedig ennyire elszállna az árral? Nem hinném. Ti mit gondoltok? Írjátok le kommentben.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.