A Sony bejelentette, hogy február 27-én délelőtt 8:30-kor fogja leleplezni új készülékeit, melyek utána megtekinthetők lesznek a Mobile World Congress-en Barcelonában.

A CES 2017-en nem volt új okostelefon a Sony-tól, viszont az MWC-re szinte biztosra vehetjük. Lássuk, hogy mire is lehet számítani…

Először is van két középkategóriás készülék G3112 és G3221 modellszámmal, mindketten ugyanazt a 8 magos MediaTeK chipsetet kapják. A G3112 720p kijelzőt kap, míg a G3221 már 1080p-s megjelenítővel bír majd. Várható az Xperia XA utódja is, vékony kávákkal, USB-C porttal, végül az Xperia XZ 2017-es változatára is számítunk, melyről még tavaly jelent meg egy homályos fotó.

A Mobile World Congress február 27 és március 2 között kerül megrendezésre, így ott minden részletre fény derül. Mi is ott leszünk, úgyhogy a bemutató után rögtön érkeznek is a hírek.

Hirdetés
FORRÁSXperiaBlog
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.