A Nokia visszatéréséről már nem kell beszélnünk, hisz tudjuk, idén az androidos okostelefonok piacára lép be a márka, az első próbálkozás, a Nokia 6 is nagy népszerűségnek örvend, várjuk a globális modellt.

Nemrég a GFXBench oldalán bukkant fel egy tablet-szörnyeteg Android 7.0-val és 18.4 inches képátlóval. Nem ez lesz az első Nokia táblagép, emlékezzünk vissza az N1-re.

A készülék nevéről nincs információ, az viszont a fenti képen látszik, hogy milyen tulajdonságokkal bír majd. Minden tekintetben csúcsgép lesz, hisz a 18.4 inches kijelző 2560 x 1440 pixel felbontást kap majd, Snapdragon 835 chipset, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely lesz benne. Mindkét oldalra 12 MP-es kamera kerül majd, SIM-et is képes lesz befogadni, illetve Android 7.0-t fog futtatni.

Az még kérdéses, hogy ki lesz itt a célközönség, illetve hogy mikor fog ez az eszköz bemutatkozni. A Samsungnak is ott van a Galaxy View, amit még 2015-ben mutattak be, ezt a táblagépet viszont nem valószínű hogy most, az MWC 2017-en fogják bemutatni.

Hirdetés
FORRÁSUbergizmo
Zola
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook